·      Què és?

L’aromateràpia no és només una teràpia amb aromes, sinó una teràpia amb plantes aromàtiques de les que s’extreuen olis essencials.

L’aromateràpia és també una ciència que utilitza les propietats farmacològiques dels olis essencials per tractar qualsevol tipus de procés patològic.

 

·      I en quins casos puc usar olis essencials?

- patologies víriques, bacterianes i parasitàries amb independència dels òrgans als que afecti

- afeccions inflamatòries i doloroses de músculs, tendons, articulacions, però també

- trastorns vinculats a la disfunció del sistema nerviós.

 

·      ULL !!

Són molt actius farmacològicament ja que són productes concentrats, per la qual cosa es pot donar fàcilment una sobredosificació. 

·      Quins requisits han de tenir els olis essencials per poder-los usar?

Un oli essencial ha de ser:

- 100% íntegre (ha de contenir totes les molècules),

- 100% pur (d’una sola espècie botànica) i

- 100% natural (no sintetitzat químicament).

 

Heu de llegir l’etiqueta de l’envàs i SEMPRE  hi ha de constar:

-        el nom comú (Lavanda),

-        la denominació científica (Lavanda angustifolia ssp angustifolia),

-        la part destil·lada (sumidad florida) i

-        el quimiotip (QT) (Linalol, acetato de linalilo).

Per exemple:

-        Lavanda

-        Lavanda angustifolia ssp angustifolia anda

-        Sumitat florida

-        Linalol, acetat de linalilo

 

·      Com s’apliquen al nostre cos?

Els olis essencials poden utilitzar-se en estat pur en difusió atmosfèrica, per via cutània i oral, i a més poden diluir-se en olis vegetals o altres excipients greixosos com cremes.

 

·      Què us recomanem?

Aviat començarà el fred (refredats, grips, molèsties a la gola, etc...) i els olis ens faran molt de servei. Aquí teniu 2 productes que us ajudaran:

- Una de les novetats d’aquest hivern és el producte AROMAFORCE CAPSULES PARA INHALACIÓNLa combinació d’olis essencials expectorants i mucolítics permeten descongestionar ràpidament les vies respiratòries i eliminar la mucositatPer aconseguir aquest efecte recomanem posar una càpsula en aigua bullint i inhalar directament els vapors que emeten fins a tres cops al dia.


 

·      Amb la tornada a l’escola els vostres fills estan més dies a l’aula que a casa? Enganxen tots els virus que hi ha a la classe?  Voleu reforçar les seves defenses naturals? Quantes vegades el pediatra ens diu... “és un virus”?

- L’oli de massatge DEFENSAS NATURALES és un excel·lent aliat dels pares que volen oferir la màxima protecció al seu fill/a. Conté olis essencials de palmaresa, abet negre, katafray, mejorana i Romaní QT verbenona. És molt fàcil d’utilitzar, a partir dels 3 mesos, només cal aplicar 3 gotes d’aquest oli a les plantes dels peus (a l’arc plantar) i fer un massatge circular. Aquest massatge es pot fer al matí i al vespre, durant el temps que sigui necessari.

Us demanaran el massatge dels peus!

Compartir:

Tags: