Com funciona la targeta client?


Acumula l'import de les compres en EFP i parafarmàcia, quan arribis a 200€ de compra t'enviem un xec de 6€ de regal que el podràs bescanviar en la propera compra de productes de parafarmàcia i EFP en qualsevol de les 647 farmàcies adherides a Xarxafarma d'arreu del país. Per consular les teves compres podràs fer-ho on line a través del teu compte client o baixante l’App de Xarxafarma.

Què és l’Stop and go?


T’ho posem molt fàcil.
Ens truques al 938034667 o ens envies un missatge de whatsapp a 696841650 amb el què t’interessa i a quina hora passaràs a buscar-ho. Nosaltres et prepararem la teva comanda perquè quan arribis a la farmàcia et prioritzarem el torn i així només hagis de pagar i marxar.
Quan vinguis a recollir un encàrrec, no et preocupis et garantim que serà aparcar i marxar.

Què haig de fer si vull que em feu un xarop? unes càpsules? una crema?...


Emplena el formulari de l’apartat de fórmules de la nostre web, ens envies una fotografia de la petició del teu prescriptor per whatsapp o bé ens la portes a la farmàcia i te la prepararem.

Què haig de fer quan em vull fer un test analític?


No és necessari que demanis hora. El dia que et vagi bé fer-te la prova no esmorzis i passa per la farmàcia. Només necessitem una mostra molt petita de la teva sang que te la traurem del teu dit. Depenent del test ens caldrà un temps o altre per poder-te donar el resultat però no serà més de 24h.

T’han fet una intervenció i necessites temporalment unes crosses? Una cadira de rodes?


T’ho solucionem. A la farmàcia lloguem crosses i cadires de rodes per uns dies. Si ens truques t’informarem.