Tot comença l’any 1962, quan Josep Mª Massana barceloní, llicenciat en Farmàcia, Farmacologia, Hematologia i amb una inquietud constant per la física i l’astronomia, decideix establir-se a Vilanova del Camí que, en aquella època, tenia poc mes de 1.000 habitants, i a on els carrers encara estaven per asfaltar.
S'instal·là en un local situat a la Plaça Major, acondicionat-lo amb un taulell de fusta i un petit laboratori per poder elaborar fórmules magistrals.
El servei d'enviament diari dels medicaments des de Barcelona a Vilanova es feia a través dels ferrocarrils de la Generalitat, on el maquinista es feia responsable de guardar la caixa dels remeis durant tot el trajecte.


El 1977, la farmàcia es trasllada al Carrer Major. A partir d’aleshores, gràcies als avanços científics, el ventall de molècules terapèutiques es va ampliar d’una manera espectacular per poder fer front a les diferents patologies.
D'aquesta manera, els vilanovins podien tenir els medicaments amb rapidesa professionalitat i començar molt aviat la teràpia prescrita pels especialistes assegurant aixi la remissió de les seves malalties.
Amb els anys la formació ha estat, és i serà contínua en tots els sentits, tan a nivell de coneixements de salut com tecnològics.
El nostre equip humà, format per farmacèutiques llicenciades a la facultat de Barcelona i tècnics formats a l’escola Milà i Fontanals, actualitza els coneixements (formulacions magistrals, farmacologia, homeopatia, plantes medicinals...) per aplicar-los a la prevenció i promoció de la salut.

El nostres valors

La constància i els nostres valors ens fan ser millors

La nostra feina és la nostra passió i volem transmetre aquesta passió als nostres clients. Volem que els clients es sentin recolzats, informats i satisfets. Si ho aconseguim és el nostre gran èxit!

Col·laboració

Treballem de forma conjunta amb els nostres clients i proveïdors

Confiança

El respecte, la integritat i la sinceritat ens porten al camí correcte

Servei

El nostre personal i els nostres clients ens inspiren compromís i passió

Dedicació

Treballem amb rigor i simplicitat per aconseguir tot el que ens proposem

Com ho volem fer?

Amb el constant instint de cuidar-vos, fem de la vostre salut la nostra prioritat, posem al vostre servei tot el nostre coneixement i experiència professional, perquè millorar la vostre qualitat de vida sigui el nostre sincer compromís, implicant-nos en la prevenció i desitjant donar-vos les solucions més adequades.

Tenim el repte de mantenir la vostra confiança i el deure de respectar el medi ambient sense perdre l’esperança d’aconseguir una societat més humana i solidària.