A la Farmàcia Massana hi trobaràs plantes medicinals, complements nutricionals, olis essencials, medicaments homeopàtics, Flors de Bach i cosmètica natural per contribuir al benestar i qualitat de la nostre vida. Tos ells amb ingredients naturals i orgànics, amb 0% de productes derivats del petroli, sense parabens ni conservants ni perfums sintètics (en el cas dels cosmètics) i fent servir pràctiques respectuoses amb el medi ambient.
L’ús de productes naturals no es tracta d'una moda, sinó de l'evolució d'una ciència que ha anat sumant coneixements d'unes i altres cultures al llarg de molts anys.
Ara amb els últims avanços tecnològics, units a tota la saviesa ancestral, existeixen  productes naturals de la màxima qualitat.
Les plantes i els complements nutricionals ajuden a aconseguir un bon estat de salut.
Descobreix tots els beneficis que la naturalesa et pot donar pel teu organisme i cuida’t de la forma més saludable i menys agressiva.

 

Sabies que...

• Les plantes contenen compostos químics amb accions farmacològiques, aquests són els principis bioactius. Aquests actius són usats per a molts laboratoris farmacèutics com a ingredients primaris pel desenvolupament de formes comercials que seran patentades per al seu ús en alopatía terapèutica.
Els extractes estandarditzats són produïts a partir de la totalitat de la planta o de les seves parts o òrgans. Aquets són els Fitofàrmacs

• L’aromateràpia és l’ús d’olis essencials amb finalitat terapèutica. Es basa amb l’activitat de les molècules bioquímiques que contenen aquests olis.
L’oli essencial és l’essència volàtil extreta de les plantes aromàtiques per destil·lació.

Les nostres marques